Διαδικασια Γαμου

,
In Blog
,


Προετοιμασίες Γάμου

Είναι γεγονός πως η κάθε μέλλουσα νύφη πρέπει να φροντίσει για ατελείωτες λεπτομέρειες που αφορούν στην τελετή και στην εκδήλωση του γάμου της. Ίσως όμως η πιο δύσκολη στιγμή της όλης προετοιμασίας να είναι η επιλογή του κατάλληλου νυφικού.

Οι επιλογές στην αγορά είναι άπειρες και η αναζήτηση του ιδανικού.. λευκού φορέματος δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν όμως κάποιοι παράγοντες που αν ληφθούν στα υπόψιν, η διαδικασία εύρεσής του θα γίνει πολύ πιο εύκολη!

Ο γάμος αποτελεί ένα χαρμόσυνο γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας ζωής για ένα ζευγάρι. Κατά το χρονικό διάστημα πριν την τέλεσή του, προϋποθέτει από μέρους κυρίως της νύφης, την διευθέτηση μιας σειράς λεπτομερειών για την σωστή διοργάνωσή του.

Παρόλο που η γαμήλια προετοιμασία πρέπει να είναι ευχάριστη και η νύφη θετική, ακούραστη, και υπομονετική συνήθως την «συνοδεύουν» ανάμεικτα συναισθήματα : από την μια χαρά και ανυπομονησία για την επίσημη ένωση με τον μέχρι τότε σύντροφό της, από την άλλη μεγάλες δόσεις αγωνίας και στρες επειδή πιέζει τον εαυτό της να σχεδιάσει και να μεθοδεύσει όσο πιο άψογα γίνεται το μεγάλο αυτό γεγονός της ζωής της.

Ιδού κάποιες μικρές αλλά βασικές συμβουλές που αν εφαρμοστούν μπορούν να μετριάσουν αν όχι να εξαφανίσουν το δυσβάσταχτο αυτό άγχος!

                 

Ξεκινήστε την οργάνωση όσο πιο νωρίς γίνεται

Αν είστε η μέλλουσα νύφη σίγουρα θα έχετε πάρα πολλά πράγματα να ετοιμάσετε πριν την γαμήλια τελετή, οπότε καλό είναι να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό και την οργάνωση όσο πιο νωρίς γίνεται.

       

Γάμος και βάπτιση μαζί

Είναι γεγονός πως, οι ανάγκες και ο τρόπος ζωής, μεταβάλλονται σε καθημερινή βάση, ενώ παράλληλα τα ήθη και έθιμα συνεχώς εξελίσσονται. Μια τάση που ολοένα και περισσότερο υιοθετείται από τα σύγχρονα ζευγάρια, είναι ο γάμος και η βάπτιση να γίνονται πλέον μαζί. Ουσιαστικά επιλέγουν τα δυο Μυστήρια καθώς και η κοινή εκδήλωση να πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα.

   

Δεξίωση βάπτισης

 

Είναι γεγονός πως επί σειρά ετών, τα εστιατόρια καθώς και οι ταβέρνες, ήταν η επικρατέστερη επιλογή για το κέρασμα των καλεσμένων μετά το Μυστήριο της Βάπτισης. Δεδομένης της παρούσας κατάστασης οι γονείς κάνουν πλέον εναλλακτικές επιλογές αναφορικά με την τοποθεσία του καλέσματος. Ας δούμε κάποιες από αυτές:

Στις μέρες μας, η πιο συχνή επιλογή είναι το κέρασμα της βάπτισης να γίνεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας (αν υπάρχει) αφού οι γονείς έχουν πάρει την ανάλογη άδεια. Η επιλογή αυτή γλυτώνει σίγουρα χρόνο και κόπο για τους καλεσμένους και τους γονείς. και σε γενικές γραμμές αποτελεί μια οικονομική λύση.

Αν κατάγεστε από κάποιο μέρος της επαρχίας αυτό, μπορεί να αποτελέσει μια εξαίσια επιλογή για να τελεστεί το Μυστήριο της Βάπτισης.
Ιδανικό Κτήμα για γάμο, βάπτιση ή ακόμα και γαμοβάφτιση είναι το Kτήμα The Glam το οποίο έχει μεγάλη χωριτικότητα έως και 500 άτομα και διαθέτει Αιγαιοπελαγίτικο εκκλησάκι με παραδοσιακό συντριβάνι και μεγάλη έκταση σε κήπο.
Μαγεύει με τα fairy lights στον ουρανό και όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει παραμυθένια δεξίωση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email : theglaminthecity@gmail.com , ή να μας καλέσετε και στο +306906772816 ή ακόμα και να μας κάνετε follow στα social media ( instagram, facebook) : κτήμα the glam.
Aναλαμβάνουμε και όλη την διοργάνωση του γάμου ή της βάφτισής σας καθπως επίσης και το νυφικό, κοστούμι.