Κτήμα The Glam Γαλάζια Ακτή Λαγονήσι

Στο Λαγονήσι…Στην όμορφη περιοχή ΄Γαλάζια Ακτή’, δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι ένα νέο χώρο υψηλών προδιαγραφών, το Κτήμα The Glam.

Το Κτήμα The Glam απλώνεται σε μια έκταση δύο στρεμμάτων με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα και διαθέτει άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, φωτισμό που αναδεικνύει τον χώρο, δύο εισόδους και parking.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, μπορεί να φιλοξενήσει 450 καλεσμένους καθήμενους ή 1.000 άτομα σε περίπτωση δεξίωσης τύπου cocktail.

Στο γραφικό του παρεκκλήσι, με τις μοναδικές αγιογραφίες, που φιλοτεχνήθηκαν από τον γνωστό αγιογράφο Ιωάννη Δημητράκη, έχετε τη δυνατότητα να τελέσετε με ειδυλλιακό τρόπο το γάμο σας ή τη βάφτιση του μωρού σας και στη συνέχεια να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας.
Σημειώνουμε ότι ο χώρος προσφέρεται ακόμα για οποιαδήποτε μορφή εκδήλωσης, όπως επιδείξεις μόδας (με ειδικό διάδρομο για πασαρέλα), εταιρικά events, παρουσίαση προϊόντων (brands), παιδικά parties, κ.α. Εφόσον το επιθυμείτε, η διεύθυνση αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στην επιλογή της διακόσμησης, της ηχητικής κάλυψης και του catering, με επιλεγμένες συνεργασίες.

Η εικόνα της εξοχής, το φυσικό περιβάλλον, χαρακτηριστικό του Αττικού τοπίου, η εύκολη πρόσβαση τόσο από τα νότια όσο και από τα βόρεια προάστια (μέσω της Αττικής Οδού), και η φιλική εξυπηρέτηση, κάνουν το Κτήμα The Glam έναν χώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.

Είμαστε υπερήφανοι για τη διατήρηση των υψηλότερων επιπέδων των υπηρεσιών μας!

Έκταση

2 στρέματα στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε μαζί την τέλεια δεξίωση

Χωρητικότητα

450 καθιστούς σε ροτόντες και 1000 σε cocktail

Εκκλησάκι

Εντός του κτήματος το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης και του Αγίου Ανδρέα

Διαμονή

Ρωτήστε μας για να σας βρούμε την ιδανική διαμονή στην ευρύτερη περιοχή

Στολισμός χώρου

Μεγάλος όγκος Στολισμού χώρου από την ομάδα The glam in the City

Υπηρεσίες

Catering - Parking Service - Ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός - Άτομο Υποδοχής

Ποιοι Είμαστε

Throughout the project you’ll always know exactly where things stand and where they’re headed. Every project is assigned a dedicated project manager to keep things on target and keep you informed.

Κτήμα The Glam - owner

Angela Lada

Owner
Κτήμα The Glam - creative team

Team of success

Creative Team