ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS

,
In Blog
,

Η πολυετής εμπειρία της εταιρεία μας που βρίσκεται στην Γλυφάδα διαθέτει πάνω απο 15 χρόνια εμπειρία παρουσίας στην διοργάνωση γάμων , βαπτίσεων και καθώς επίσης και εταιρικών εκδηλώσεων.
Επιπλέον, διαθέτει το κτήμα The Glam το οποίο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει κοινό για κάθε είδους εκδήλωση. Είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με σπουδαίους οργανισμούς και εταιρείες καθώς επίσης και να διαμορφώσουμε τον χώρο τους με δικό μας στολισμό και αντικείμενα. Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει δικό της catering με μενού  φτιαγμένο με πολύ μεράκι απο σπουδαίους chef. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς ολοκληρωμένο πακέτο εκδήλωσης και το πακέτο των μενού με θεματικές διακοσμήσεις, προσαρμοσμένες στον χώρο σας αλλα και σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε.
Το κτήμα που διαθέτουμε είναι κοντά στην θάλασσα, με δύο στρέμματα γκαζόν, κήπο και δέντρα. Το πιο εντυπωσιακό του σημείο είναι το φωτεισμένο γυάλινο πάτωμα με νερό και πέτρες θαλάσσης που τρέχει στο κτήμα, το συντριβάνι του και το αιγαιοπελαγίτικο εκκλησάκι του. Όπως επίσης και τα  fairy lights  που φωτείζουν όλο τον ουρανό του κτήματος. Στις περισσότερες εκδηλώσεις μας τοποθετούμε εντυπωσιακά κηροπήγια, μπαλόνια και κορδέλες διακοσμημένα απο εμάς καθώς επίσης και νόστιμα γλυκά, photobooth κτλπ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απο τις φωτογραφίες διαφορετικών εταιρικών εκδηλώσεων.